Autorijles Amsterdam Oost

Met License4Sure kun je snel je rijbewijs halen door meerdere keren per week te rijden.

Efficiënt en snel leren autorijden.

Woon of werk je in Amsterdam-Oost en zoek je een professionele en betaalbare rijschool, die ervoor zorgt dat je zelfverzekerd en veilig met de auto de weg opgaat? Voor rijlessen in Amsterdam-Oost kom je automatisch bij auto- en motorrijschool License4Sure uit. Onze vakbekwame en ervaren instructeurs bieden je een professionele rijopleiding die je snel en voordelig naar je rijbewijs leidt. Start met een proefles en kies een lespakket met flexibele lestijden dat bij je past. Het is ook mogelijk om losse rijlessen in Amsterdam-Oost te nemen.

Rijbewijs halen bij License4sure

Pakket A

10 UUR+ EXAMEN

750

Pakket B

20 UUR+ EXAMEN

1250

Pakket A

30 UUR+ EXAMEN

1750

SNEL RIJVAARDIG MET RIJLESSEN IN AMSTERDAM-OOST

Jouw rijlessen in Amsterdam-Oost beginnen voor de deur van je woning of werkplek. Dat is gelijk een mooie uitdaging, want Oost is een levendige stadswijk met drukke straten, soms smalle wegen en drukke kruispunten. Je maakt je snel de vaardigheden eigen om met verschillende verkeersituaties om te gaan. De lessen vinden plaats in Amsterdam en omgeving. Hierdoor ben je beter voorbereid als je uiteindelijk zelfstandig de weg op gaat.

rijschool-in-Amsterdam
Gebaseerd op 87 recensies
Ahmed Ellithi
Ahmed Ellithi
10. Januari, 2023.
Het is een van de beste rijschool die ik bij hun gereden. Ik heb mijn MOTOR EN AUTO RIJBEWIJS BINNEN EEN WEEK GEHAALD. BEDANKT!!!!
Amro Mashhour
Amro Mashhour
9. Januari, 2023.
Dikkeee so naar anass dankzij hem heb ik het gehaald goed kwa uitleg en Al Echt een aanrader voor de mensen die nog voor hun motor of auto nog moeten gaan Groetjes van je grote vriend Amro
Doffo “Doffo” Doffo
Doffo “Doffo” Doffo
13. December, 2022.
In 1x mn rijbewijs gehaald! Met behulp van anass heb ik vlot motor leren rijden en zo beiden examens gehaald!!!
marouane
marouane
17. November, 2022.
Anass was een zeer goede rij-instructeur, lette goede op je minpunten zodat je daarop kon letten. Ik voelde me op me gemak, Bedankt Anass
tommy dalderup
tommy dalderup
10. November, 2022.
Hele fijne rijschool. Alle lessen met plezier gevolgd. Zeker een aanrader als je voor het eerst gaat rijden!
Mohammed Didouh
Mohammed Didouh
5. November, 2022.
Geweldige rij instructeur, oprecht. Als hij geen examens paraat heeft zorgt hik ervoor dat je lest als die er wel zijn, legt jou je fouten rustig uit maar niet te vaak doen, want dan komt er wat geschreeuw door je oortje. Maar daar leren we van! Zeker een aanrader
Azeddine Marghich
Azeddine Marghich
5. November, 2022.
Met veel plezier bij license4sure les gehad. Een aardige instructeur die goed communiceert en echte passie heeft voor het vak. Alle examens binnen 1x gehaald en dat binnen 2 maanden. Zeker aan te raden aan iedereen die snel zijn rijbewijs wil halen!
Shahid Attahiri
Shahid Attahiri
15. Oktober, 2022.
Ik heb onlangs mijn autorijbewijs gehaald bij deze top rijschool. Ik heb mijn rijbewijs binnen 2 weken in 1x gehaald, dit allemaal door de top rij-instructeur die mij les heeft gegeven op een manier die ik nodig had. Zeker een aanrader deze rijschool.
Salah Aitm
Salah Aitm
24. September, 2022.
Top rijschool! Voor zowel avb als avd in 1x met gemak geslaagd. Anass is heel duidelijk tijdens de lessen waardoor je meteen weet wat je fout doet en hoe je het goed moet doen. Lessen bij license4sure is zeker een aanrader.
Efe Z
Efe Z
21. September, 2022.
Beste rijschool van Amsterdam!! Binnen 1 maand mijn AVB en AVD in 1x gehaald dankzij Anass. Hij doet er alles om jou in 1x te laten slagen. Er worden duidelijke afspraken gemaakt zodat er geen misverstanden ontstaan. Alles word tot op de puntjes uitgelegd. Nogmaals, Beste rijschool van Amsterdam!!!!!
vaste-rijinstructeur-amsterdam

GEEN WACHTTIJD, DIRECT BEGINNEN MET AUTORIJLESSEN

License4Sure heeft geen wachttijd. Je kunt direct beginnen en leert in je eigen tempo autorijden in een moderne lesauto. Er zijn flexibele lestijden, zodat je op de dag en tijdstip dat het jou het beste uitkomt kunt lessen. Het is verstandig om meerder malen per week rijlessen in Amsterdam-Oost te volgen, want dan krijg je de vaardigheden sneller onder de knie.

Hoe vaker je rijdt, des te minder autorijlessen je nodig hebt, zo leert de praktijk. Jouw vaste rijinstructeur kan direct na de proefles aangeven hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt om een zeer goede slagingskans op het praktijkexamen van het CBR te hebben.

AUTORIJLES IN AMSTERDAM-OOST VAN GEKWALIFICEERDE INSTRUCTEURS

License4Sure werkt met actueel lesmateriaal en gekwalificeerde instructeurs, die ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt, plezierig rijdt en zonder angst deelneemt aan het verkeer. Bij meerdere lessen per week kun je al binnen enkele maanden je rijbewijs halen.

Bekijk de verschillende lespakketten (inclusief praktijkexamen) voor rijlessen in Amsterdam-Oost en vraag een proefles aan. Je krijgt een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht je onverhoopt niet slagen, doen wij er alles aan om je de volgende keer wél aan je felbegeerde rijbewijs te helpen. Meer weten? Neem gerust contact op en wij helpen je graag.

rijlessen-amsterdam

Bij License4Sure kun je direct starten met je autorijlessen zonder wachttijd.

Wij begrijpen dat je graag zo snel mogelijk achter het stuur wilt zitten, daarom hebben wij geen wachttijden. In de meeste plaatsen kan je nog gelijk beginnen, je hoeft dus niet te wachten tot een volgende groep start. Plan eenvoudig online je proefles en start vandaag nog met je rijopleiding.

Heb je vragen?

Als je na het lezen van de FAQ’s nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder bij het behalen van je rijbewijs.
snel-leren-autorijden
Bij License4Sure kun je meerdere malen per week lessen! Op deze manier krijg jij het sneller onder de knie en kan je je rijbewijs sneller halen.
Wij geven momenteel enkel automaat rijlessen. In de toekomst zullen wij ook schakel rijlessen aanbieden.
Wij bieden meerdere pakketten aan voor motorrijlessen, omdat iedereen anders leert. Het aantal lessen is afhankelijk van je leersnelheid.

Wij bieden meerdere pakketten aan voor autorijlessen, omdat iedereen anders leert. Het aantal lessen is afhankelijk van je leersnelheid.

Na je proefles verteld de instructeur hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig hebt tot je examen. Op deze manier weet je wat je te wachten staat.
Wij zijn actief in Amsterdam en omstreken. Wil je weten of we ook bij jou in de buurt rijles geven? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden zowel losse lessen als pakketten aan. Op de tarieven pagina kun je hier meer over vinden.

Meld je nu aan en start direct met het behalen van je rijbewijs