Autorijles Amsterdam Noord

Met License4Sure kun je snel je rijbewijs halen door meerdere keren per week te rijden.

Efficiënt en snel leren autorijden.

Het nemen van autorijles in Amsterdam-Noord bij auto- en motorrijschool License4Sure is de snelste weg naar het behalen van je rijbewijs. Waarom? Je hebt geen wachttijd en je kunt direct beginnen met je voordelige rijlessen in Amsterdam-Noord. Je bent flexibel in je lestijden, je volgt autorijlessen in een moderne en veilige lesauto en je maakt gebruik van het meest actuele lesmateriaal. Neem een proefles en ga met een vaste, ervaren rijinstructeur zelfverzekerd op weg naar het praktijkexamen van het CBR.

qwerty

Pakket A

10 UUR+ EXAMEN

750

Pakket B

20 UUR+ EXAMEN

1250

Pakket A

30 UUR+ EXAMEN

1750

RIJLESSEN IN AMSTERDAM-NOORD MET EEN VASTE, ERVAREN INSTRUCTEUR

Het volgen van professionele rijlessen in Amsterdam-Noord is de ideale manier om je rijbewijs te halen. In stadsdeel Noord kom je tijdens de autorijles gevarieerde verkeersomstandigheden tegen. Dat betekent dat je de kans krijgt om in verschillende verkeerssituaties te oefenen, zowel in de stad als op de ringwegen en snelwegen. Dit bevordert op snelle wijze jouw rijvaardigheid.

License4Sure heeft deskundige en ervaren instructeurs. Je lest met een vaste instructeur, dat het leerproces efficiënter maakt en je meer vertrouwen op de weg geeft. Onze docenten zijn bovendien flexibel. Jij kiest jouw lesmomenten, die je naadloos kunt afstemmen op je studie, werk, hobby’s en thuis.

rijschool-in-Amsterdam
Gebaseerd op 87 recensies
Ahmed Ellithi
Ahmed Ellithi
10. Januari, 2023.
Het is een van de beste rijschool die ik bij hun gereden. Ik heb mijn MOTOR EN AUTO RIJBEWIJS BINNEN EEN WEEK GEHAALD. BEDANKT!!!!
Amro Mashhour
Amro Mashhour
9. Januari, 2023.
Dikkeee so naar anass dankzij hem heb ik het gehaald goed kwa uitleg en Al Echt een aanrader voor de mensen die nog voor hun motor of auto nog moeten gaan Groetjes van je grote vriend Amro
Doffo “Doffo” Doffo
Doffo “Doffo” Doffo
13. December, 2022.
In 1x mn rijbewijs gehaald! Met behulp van anass heb ik vlot motor leren rijden en zo beiden examens gehaald!!!
marouane
marouane
17. November, 2022.
Anass was een zeer goede rij-instructeur, lette goede op je minpunten zodat je daarop kon letten. Ik voelde me op me gemak, Bedankt Anass
tommy dalderup
tommy dalderup
10. November, 2022.
Hele fijne rijschool. Alle lessen met plezier gevolgd. Zeker een aanrader als je voor het eerst gaat rijden!
Mohammed Didouh
Mohammed Didouh
5. November, 2022.
Geweldige rij instructeur, oprecht. Als hij geen examens paraat heeft zorgt hik ervoor dat je lest als die er wel zijn, legt jou je fouten rustig uit maar niet te vaak doen, want dan komt er wat geschreeuw door je oortje. Maar daar leren we van! Zeker een aanrader
Azeddine Marghich
Azeddine Marghich
5. November, 2022.
Met veel plezier bij license4sure les gehad. Een aardige instructeur die goed communiceert en echte passie heeft voor het vak. Alle examens binnen 1x gehaald en dat binnen 2 maanden. Zeker aan te raden aan iedereen die snel zijn rijbewijs wil halen!
Shahid Attahiri
Shahid Attahiri
15. Oktober, 2022.
Ik heb onlangs mijn autorijbewijs gehaald bij deze top rijschool. Ik heb mijn rijbewijs binnen 2 weken in 1x gehaald, dit allemaal door de top rij-instructeur die mij les heeft gegeven op een manier die ik nodig had. Zeker een aanrader deze rijschool.
Salah Aitm
Salah Aitm
24. September, 2022.
Top rijschool! Voor zowel avb als avd in 1x met gemak geslaagd. Anass is heel duidelijk tijdens de lessen waardoor je meteen weet wat je fout doet en hoe je het goed moet doen. Lessen bij license4sure is zeker een aanrader.
Efe Z
Efe Z
21. September, 2022.
Beste rijschool van Amsterdam!! Binnen 1 maand mijn AVB en AVD in 1x gehaald dankzij Anass. Hij doet er alles om jou in 1x te laten slagen. Er worden duidelijke afspraken gemaakt zodat er geen misverstanden ontstaan. Alles word tot op de puntjes uitgelegd. Nogmaals, Beste rijschool van Amsterdam!!!!!
vaste-rijinstructeur-amsterdam

MEERDERE MALEN PER WEEK AUTORIJLES IN AMSTERDAM-NOORD

License4Sure snapt dat jij zo snel mogelijk als zelfstandig bestuurder achter het stuur wil zitten. Dan is het slim om meerdere rijlessen in Amsterdam-Noord per week te nemen. De ervaring leert dat hoe vaker je in een kort tijdsbestek rijdt, hoe sneller je je rijvaardigheden beheerst. En dus hoe sneller je praktijkexamen kunt doen. Je kunt al na enkele maanden in het bezit zijn van je rijbewijs.

Het aantal benodigde lessen is afhankelijk van je startniveau. Jouw vaste rijinstructeur kan na de proefles zeggen hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Je kunt kiezen uit meerdere voordelige lespakketten, die inclusief praktijkexamen zijn. Het is ook mogelijk om losse lessen af te nemen en een tussentijdse toets aan te vragen.

KWALITEIT, FLEXIBILITEIT, SNELHEID EN BETAALBAARHEID

License4Sure staat voor kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en betaalbaarheid. Wij geven je een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht je niet in de eerste keer slagen, gaan wij direct aan de slag om je de volgende keer wel aan je felbegeerde rijbewijs te helpen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op en je krijgt alle antwoorden.

rijlessen-amsterdam

Bij License4Sure kun je direct starten met je autorijlessen zonder wachttijd.

Wij begrijpen dat je graag zo snel mogelijk achter het stuur wilt zitten, daarom hebben wij geen wachttijden. In de meeste plaatsen kan je nog gelijk beginnen, je hoeft dus niet te wachten tot een volgende groep start. Plan eenvoudig online je proefles en start vandaag nog met je rijopleiding.

Heb je vragen?

Als je na het lezen van de FAQ’s nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder bij het behalen van je rijbewijs.
snel-leren-autorijden
Bij License4Sure kun je meerdere malen per week lessen! Op deze manier krijg jij het sneller onder de knie en kan je je rijbewijs sneller halen.
Wij geven momenteel enkel automaat rijlessen. In de toekomst zullen wij ook schakel rijlessen aanbieden.
Wij bieden meerdere pakketten aan voor motorrijlessen, omdat iedereen anders leert. Het aantal lessen is afhankelijk van je leersnelheid.

Wij bieden meerdere pakketten aan voor autorijlessen, omdat iedereen anders leert. Het aantal lessen is afhankelijk van je leersnelheid.

Na je proefles verteld de instructeur hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig hebt tot je examen. Op deze manier weet je wat je te wachten staat.
Wij zijn actief in Amsterdam en omstreken. Wil je weten of we ook bij jou in de buurt rijles geven? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden zowel losse lessen als pakketten aan. Op de tarieven pagina kun je hier meer over vinden.

Meld je nu aan en start direct met het behalen van je rijbewijs