Snel motorrijbewijs halen

Met License4Sure kun je snel je rijbewijs halen door meerdere keren per week te rijden.

Efficiënt en snel leren motorrijden.

Wil je snel je motorrijbewijs halen? Dat is geen probleem bij auto- en motorrijschool License4Sure. Wij hebben geen wachttijd. Je kunt na het aanvragen van een proefles direct starten met je motorrijlessen in Amsterdam en omgeving. Hoe vaker je binnen korte tijd rijdt, hoe sneller je de vaardigheden onder de knie hebt. En hoe minder rijlessen je nodig hebt. Kies daarom voor meerdere lessen per week en je hebt binnen een paar maanden je motorrijbewijs op zak. Of nog sneller, als je echt haast hebt.

Rijbewijs halen bij License4sure

Pakket A

7 x 90 minuten

999

Pakket B

10 x 90 minuten

1199

Pakket C

15 x 90 minuten

1499

Pakket D

20 x 90 minuten

1799

EERST THEORIE BEHEERSEN OM SNEL JE MOTORRIJBEWIJS TE HALEN

Als je snel je motorrijbewijs wilt halen, moet je er wél voor zorgen dat je eerst je theoriecertificaat hebt. Je mag het eerste praktijkexamen voor de motor (AVB ofwel voertuigbeheersing) nog zonder dit bewijs van theoretische verkeerskennis doen, mits je in het bezit bent van een geldig autorijbewijs B. Maar voor het tweede praktijkexamen (AVD ofwel verkeersdeelneming) moet je eerst slagen voor je theorie-examen, alvorens je deze praktijktoets mag doen.

motor-rijbewijs-amsterdam
Gebaseerd op 87 recensies
Ahmed Ellithi
Ahmed Ellithi
10. Januari, 2023.
Het is een van de beste rijschool die ik bij hun gereden. Ik heb mijn MOTOR EN AUTO RIJBEWIJS BINNEN EEN WEEK GEHAALD. BEDANKT!!!!
Amro Mashhour
Amro Mashhour
9. Januari, 2023.
Dikkeee so naar anass dankzij hem heb ik het gehaald goed kwa uitleg en Al Echt een aanrader voor de mensen die nog voor hun motor of auto nog moeten gaan Groetjes van je grote vriend Amro
Doffo “Doffo” Doffo
Doffo “Doffo” Doffo
13. December, 2022.
In 1x mn rijbewijs gehaald! Met behulp van anass heb ik vlot motor leren rijden en zo beiden examens gehaald!!!
marouane
marouane
17. November, 2022.
Anass was een zeer goede rij-instructeur, lette goede op je minpunten zodat je daarop kon letten. Ik voelde me op me gemak, Bedankt Anass
tommy dalderup
tommy dalderup
10. November, 2022.
Hele fijne rijschool. Alle lessen met plezier gevolgd. Zeker een aanrader als je voor het eerst gaat rijden!
Mohammed Didouh
Mohammed Didouh
5. November, 2022.
Geweldige rij instructeur, oprecht. Als hij geen examens paraat heeft zorgt hik ervoor dat je lest als die er wel zijn, legt jou je fouten rustig uit maar niet te vaak doen, want dan komt er wat geschreeuw door je oortje. Maar daar leren we van! Zeker een aanrader
Azeddine Marghich
Azeddine Marghich
5. November, 2022.
Met veel plezier bij license4sure les gehad. Een aardige instructeur die goed communiceert en echte passie heeft voor het vak. Alle examens binnen 1x gehaald en dat binnen 2 maanden. Zeker aan te raden aan iedereen die snel zijn rijbewijs wil halen!
Shahid Attahiri
Shahid Attahiri
15. Oktober, 2022.
Ik heb onlangs mijn autorijbewijs gehaald bij deze top rijschool. Ik heb mijn rijbewijs binnen 2 weken in 1x gehaald, dit allemaal door de top rij-instructeur die mij les heeft gegeven op een manier die ik nodig had. Zeker een aanrader deze rijschool.
Salah Aitm
Salah Aitm
24. September, 2022.
Top rijschool! Voor zowel avb als avd in 1x met gemak geslaagd. Anass is heel duidelijk tijdens de lessen waardoor je meteen weet wat je fout doet en hoe je het goed moet doen. Lessen bij license4sure is zeker een aanrader.
Efe Z
Efe Z
21. September, 2022.
Beste rijschool van Amsterdam!! Binnen 1 maand mijn AVB en AVD in 1x gehaald dankzij Anass. Hij doet er alles om jou in 1x te laten slagen. Er worden duidelijke afspraken gemaakt zodat er geen misverstanden ontstaan. Alles word tot op de puntjes uitgelegd. Nogmaals, Beste rijschool van Amsterdam!!!!!
motorrijles-amsterdam

MEERDERE LESPAKKETTEN VOOR MOTORRIJLESSEN IN AMSTERDAM OP MAAT

Vanaf je 17e jaar mag je theorie-examen doen én starten met motorrijlessen in Amsterdam op een lichte motor (tot 125cc) voor het A1-rijbewijs. Wil je snel je motorrijbewijs A2 halen om op een middelzware motor met een maximaal vermogen van 35kW te rijden? Als je 19 jaar oud bent en al het A1-rijbewijs hebt, kun je direct beginnen. En anders moet je even wachten met motorrijles voor dit rijbewijs tot je 20 jaar oud bent.

De gekwalificeerde, ervaren instructeurs van License4Sure helpen je ook snel aan het motorrijbewijs A (met code 80) voor een zware motor, onder voorwaarde dat je 21 jaar bent of al minstens twee jaar het motorrijbewijs A1 hebt.

MOTORRIJLESSEN OP MAAT OM VLOT JE MOTORRIJBEWIJS TE HEBBEN

License4Sure helpt je op snelle, verantwoorde en voordelige wijze aan je motorrijbewijs in Amsterdam. Jouw vaste instructeur vertelt je na de proefles hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om te slagen. Iedereen leert anders. Wij hebben meerdere lespakketten om maatwerk te leveren, inclusief AVB- en AVD-examen en motorkleding in bruikleen. Het nemen van losse lessen is ook mogelijk.

Meer weten over snel je motorrijbewijs halen in Amsterdam en omgeving? Neem gerust contact op met je vragen of verzoeken. Of meld je meteen aan voor een proefles.

Bij License4Sure kun je direct starten met je autorijlessen zonder wachttijd.

Wij begrijpen dat je graag zo snel mogelijk achter het stuur wilt zitten, daarom hebben wij geen wachttijden. In de meeste plaatsen kan je nog gelijk beginnen, je hoeft dus niet te wachten tot een volgende groep start. Plan eenvoudig online je proefles en start vandaag nog met je rijopleiding.

Heb je vragen?

Als je na het lezen van de FAQ’s nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder bij het behalen van je rijbewijs.
snel-leren-autorijden
Bij License4Sure kun je meerdere malen per week lessen! Op deze manier krijg jij het sneller onder de knie en kan je je rijbewijs sneller halen.
Wij geven momenteel enkel automaat rijlessen. In de toekomst zullen wij ook schakel rijlessen aanbieden.
Wij bieden meerdere pakketten aan voor motorrijlessen, omdat iedereen anders leert. Het aantal lessen is afhankelijk van je leersnelheid.

Wij bieden meerdere pakketten aan voor autorijlessen, omdat iedereen anders leert. Het aantal lessen is afhankelijk van je leersnelheid.

Na je proefles verteld de instructeur hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig hebt tot je examen. Op deze manier weet je wat je te wachten staat.
Wij zijn actief in Amsterdam en omstreken. Wil je weten of we ook bij jou in de buurt rijles geven? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden zowel losse lessen als pakketten aan. Op de tarieven pagina kun je hier meer over vinden.

Meld je nu aan en start direct met het behalen van je rijbewijs