Snel Motorrijbewijs Halen

Wil je snel je motorrijbewijs halen? Dat is geen probleem bij motorrijschool License4sure.

Meld je nu aan voor een eerste proefles!

Naam

Wil je snel je motorrijbewijs halen? Dat is geen probleem bij motorrijschool License4sure.

Efficiënt en snel leren motorrijden

Wil je snel je motorrijbewijs halen? Dat is geen probleem bij auto- en motorrijschool License4Sure. Wij hebben geen wachttijd. Je kunt na het aanvragen van een proefles direct starten met je motorrijlessen in Amsterdam en omgeving. Hoe vaker je binnen korte tijd rijdt, hoe sneller je de vaardigheden onder de knie hebt. En hoe minder rijlessen je nodig hebt. Kies daarom voor meerdere lessen per week en je hebt binnen een paar maanden je motorrijbewijs op zak. Of nog sneller, als je echt haast hebt.

Met License4Sure kun je snel je rijbewijs halen door meerdere keren per week te rijden.

WELK PAKKET PAST BIJ JOU?

Pakket A

7 x 90 minuten

1050

Pakket B

10 x 90 minuten

1250

Pakket C

15 x 90 minuten

1550

Pakket D

20 x 90 minuten

1850

EERST THEORIE BEHEERSEN OM SNEL JE MOTORRIJBEWIJS TE HALEN

Als je snel je motorrijbewijs wilt halen, moet je er wél voor zorgen dat je eerst je theoriecertificaat hebt. Je mag het eerste praktijkexamen voor de motor (AVB ofwel voertuigbeheersing) nog zonder dit bewijs van theoretische verkeerskennis doen, mits je in het bezit bent van een geldig autorijbewijs B. Maar voor het tweede praktijkexamen (AVD ofwel verkeersdeelneming) moet je eerst slagen voor je theorie-examen, alvorens je deze praktijktoets mag doen.

motor-rijbewijs-amsterdam
Motorrijbewijs Amsterdam

MEERDERE LESPAKKETTEN VOOR MOTORRIJLESSEN IN AMSTERDAM OP MAAT

Vanaf je 17e jaar mag je theorie-examen doen én starten met motorrijlessen in Amsterdam op een lichte motor (tot 125cc) voor het A1-rijbewijs. Wil je snel je motorrijbewijs A2 halen om op een middelzware motor met een maximaal vermogen van 35kW te rijden? Als je 19 jaar oud bent en al het A1-rijbewijs hebt, kun je direct beginnen. En anders moet je even wachten met motorrijles voor dit rijbewijs tot je 20 jaar oud bent.

De gekwalificeerde, ervaren instructeurs van License4Sure helpen je ook snel aan het motorrijbewijs A (met code 80) voor een zware motor, onder voorwaarde dat je 21 jaar bent of al minstens twee jaar het motorrijbewijs A1 hebt.

MOTORRIJLESSEN OP MAAT OM VLOT JE MOTORRIJBEWIJS TE HEBBEN

License4Sure helpt je op snelle, verantwoorde en voordelige wijze aan je motorrijbewijs in Amsterdam. Jouw vaste instructeur vertelt je na de proefles hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om te slagen. Iedereen leert anders. Wij hebben meerdere lespakketten om maatwerk te leveren, inclusief AVB- en AVD-examen en motorkleding in bruikleen. Het nemen van losse lessen is ook mogelijk.

Meer weten over snel je motorrijbewijs halen in Amsterdam en omgeving? Neem gerust contact op met je vragen of verzoeken. Of meld je meteen aan voor een proefles.

motorrijles Amsterdam

Heb je vragen?

Als je na het lezen van de FAQ’s nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder bij het behalen van je rijbewijs.

Dat varieert afhankelijk van hoe snel je het oppakt, maar doorgaans binnen 3 tot 4 weken.

Het meest gekozen pakket is pakket C, wat neerkomt op 15 lessen van 90 minuten.

We hebben voldoende motorkleding beschikbaar voor iedereen, maar we raden toch aan om eigen motorkleding te dragen vanwege hygiënische redenen.

De Kawasaki z650 wordt al geruime tijd beschouwd als de topkeuze voor lesmotoren in de rijschoolbranche. Dit komt door zijn wendbaarheid en uitzonderlijk comfortabel rijgedrag.

Dit is een praktijkexamen voor verkeersdeelneming waarbij ook aandacht wordt besteed aan voertuigbeheersing. Dit examen wordt alleen afgenomen bij kandidaten die al meer dan 2 jaar in het bezit zijn van hun A1- of A2-motorrijbewijs.

Dat is anderhalf jaar geldig.

Dat is geldig voor een periode van 1 jaar.

Ja, we bieden zelfs lessen aan voor automaten in de categorieën A1 en A2.

Meld je nu aan en start direct met het behalen van je rijbewijs