Scooterrijles Amsterdam

Met License4Sure kun je snel je rijbewijs halen door meerdere keren per week te rijden.

Efficiënt en snel leren scooterrijden.

Voor het besturen van een scooter, bromfiets, snorfiets of brommobiel heb je het rijbewijs AM nodig. License4Sure zorgt er met scooterrijles in Amsterdam voor dat je je op veilige en praktische wijze op een scooter door het drukke stadsverkeer kunt bewegen. Je mag vanaf 16 jaar praktijklessen nemen en praktijkexamen doen. Wél dien je eerst je theoriecertificaat op zak te hebben. Het theorie-examen mag je al vanaf 15,5 jaar oud afleggen. Meld je nu aan voor scooterrijlessen in Amsterdam.

Rijbewijs halen bij License4sure

4 UUR + PRAKTIJK

350

4 UUR + PRAKTIJK & THEORIE

450

Meest gekozen

NA VIER UUR SCOOTERRIJLES IN AMSTERDAM OP VOOR JE PRAKTIJKEXAMEN

Het volgen van scooterrijles in Amsterdam is geen grote tijdsinvestering. Na vier uur theorie en praktijk (of alleen praktijk als je het theoriecertificaat al in je bezit hebt), kun je opgaan voor je scooterrijbewijs in Amsterdam. License4Sure heeft gekwalificeerde, ervaren instructeurs die je snel klaarstomen voor het praktijkexamen. Jij plant de vier uren scooterrijles in op de momenten dat jou het beste uitkomt. License4Sure is flexibel in zijn lestijden. Een ander voordeel is dat je direct kunt starten. Er is bij ons geen wachttijd.

scooter-rijbewijs-amsterdam
[trustindex no-registration=google]
motorrijlessen-zonder-wachttijd

DE KWALITEIT VAN DE SCOOTERRIJLES STAAT OP NUMMER ÉÉN

Bij License4Sure staat de kwaliteit van de scooterrijles in Amsterdam bovenaan. Je doet binnen kort tijdsbestek de noodzakelijke kennis en vaardigheden op om veilig door de hoofdstad en omgeving te kunnen rijden. Amsterdam heeft drukke straten, met veel verkeer, verschillende verkeersdeelnemers, trams en bussen, stoptekens, verkeerslichten en verkeersdrempels. Scooters mogen in Amsterdam alleen op de weg rijden en het is verplicht om een helm te dragen. Je leert tijdens de scooterrijlessen in Amsterdam hoe je je aan de verkeersregels houdt en de juiste beslissingen in het verkeer neemt.

PROFESSIONELE EN VOORDELIGE SCOOTERRIJLESSEN IN AMSTERDAM

Scooter rijden is een populaire manier om te cruisen door de stad of om te gebruiken als comfortabel vervoermiddel naar school of werk. Je hebt wél een scooterrijbewijs in Amsterdam nodig. Daarvoor ben je bij License4Sure aan het goede adres. Bekijk de lespakketten voor scooterrijles in Amsterdam en maak je keuze. Na een paar lessen en het met goed gevolg afleggen van het praktijkexamen mag je met je scooter op pad. Wil je meer informatie? Neem contact op en wij helpen je graag.

bromfiets-rijbewijs-amsterdam

Bij License4Sure kun je direct starten met je autorijlessen zonder wachttijd.

Wij begrijpen dat je graag zo snel mogelijk achter het stuur wilt zitten, daarom hebben wij geen wachttijden. In de meeste plaatsen kan je nog gelijk beginnen, je hoeft dus niet te wachten tot een volgende groep start. Plan eenvoudig online je proefles en start vandaag nog met je rijopleiding.

Heb je vragen?

Als je na het lezen van de FAQ’s nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder bij het behalen van je rijbewijs.
snel-leren-autorijden
Bij License4Sure kun je meerdere malen per week lessen! Op deze manier krijg jij het sneller onder de knie en kan je je rijbewijs sneller halen.
Wij geven momenteel enkel automaat rijlessen. In de toekomst zullen wij ook schakel rijlessen aanbieden.
Wij bieden meerdere pakketten aan voor motorrijlessen, omdat iedereen anders leert. Het aantal lessen is afhankelijk van je leersnelheid.

Wij bieden meerdere pakketten aan voor autorijlessen, omdat iedereen anders leert. Het aantal lessen is afhankelijk van je leersnelheid.

Na je proefles verteld de instructeur hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig hebt tot je examen. Op deze manier weet je wat je te wachten staat.
Wij zijn actief in Amsterdam en omstreken. Wil je weten of we ook bij jou in de buurt rijles geven? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden zowel losse lessen als pakketten aan. Op de tarieven pagina kun je hier meer over vinden.

Meld je nu aan en start direct met het behalen van je rijbewijs