Scooterrijles Amsterdam

Met License4Sure kun je snel je rijbewijs halen door meerdere keren per week te rijden.

Efficiënt en snel leren scooterrijden.

Voor het besturen van een scooter, bromfiets, snorfiets of brommobiel heb je het rijbewijs AM nodig. License4Sure zorgt er met scooterrijles in Amsterdam voor dat je je op veilige en praktische wijze op een scooter door het drukke stadsverkeer kunt bewegen. Je mag vanaf 16 jaar praktijklessen nemen en praktijkexamen doen. Wél dien je eerst je theoriecertificaat op zak te hebben. Het theorie-examen mag je al vanaf 15,5 jaar oud afleggen. Meld je nu aan voor scooterrijlessen in Amsterdam.

Rijbewijs halen bij License4sure

4 UUR + PRAKTIJK

350

4 UUR + PRAKTIJK & THEORIE

450

Meest gekozen

NA VIER UUR SCOOTERRIJLES IN AMSTERDAM OP VOOR JE PRAKTIJKEXAMEN

Het volgen van scooterrijles in Amsterdam is geen grote tijdsinvestering. Na vier uur theorie en praktijk (of alleen praktijk als je het theoriecertificaat al in je bezit hebt), kun je opgaan voor je scooterrijbewijs in Amsterdam. License4Sure heeft gekwalificeerde, ervaren instructeurs die je snel klaarstomen voor het praktijkexamen. Jij plant de vier uren scooterrijles in op de momenten dat jou het beste uitkomt. License4Sure is flexibel in zijn lestijden. Een ander voordeel is dat je direct kunt starten. Er is bij ons geen wachttijd.

scooter-rijbewijs-amsterdam
Gebaseerd op 87 recensies
Ahmed Ellithi
Ahmed Ellithi
10. Januari, 2023.
Het is een van de beste rijschool die ik bij hun gereden. Ik heb mijn MOTOR EN AUTO RIJBEWIJS BINNEN EEN WEEK GEHAALD. BEDANKT!!!!
Amro Mashhour
Amro Mashhour
9. Januari, 2023.
Dikkeee so naar anass dankzij hem heb ik het gehaald goed kwa uitleg en Al Echt een aanrader voor de mensen die nog voor hun motor of auto nog moeten gaan Groetjes van je grote vriend Amro
Doffo “Doffo” Doffo
Doffo “Doffo” Doffo
13. December, 2022.
In 1x mn rijbewijs gehaald! Met behulp van anass heb ik vlot motor leren rijden en zo beiden examens gehaald!!!
marouane
marouane
17. November, 2022.
Anass was een zeer goede rij-instructeur, lette goede op je minpunten zodat je daarop kon letten. Ik voelde me op me gemak, Bedankt Anass
tommy dalderup
tommy dalderup
10. November, 2022.
Hele fijne rijschool. Alle lessen met plezier gevolgd. Zeker een aanrader als je voor het eerst gaat rijden!
Mohammed Didouh
Mohammed Didouh
5. November, 2022.
Geweldige rij instructeur, oprecht. Als hij geen examens paraat heeft zorgt hik ervoor dat je lest als die er wel zijn, legt jou je fouten rustig uit maar niet te vaak doen, want dan komt er wat geschreeuw door je oortje. Maar daar leren we van! Zeker een aanrader
Azeddine Marghich
Azeddine Marghich
5. November, 2022.
Met veel plezier bij license4sure les gehad. Een aardige instructeur die goed communiceert en echte passie heeft voor het vak. Alle examens binnen 1x gehaald en dat binnen 2 maanden. Zeker aan te raden aan iedereen die snel zijn rijbewijs wil halen!
Shahid Attahiri
Shahid Attahiri
15. Oktober, 2022.
Ik heb onlangs mijn autorijbewijs gehaald bij deze top rijschool. Ik heb mijn rijbewijs binnen 2 weken in 1x gehaald, dit allemaal door de top rij-instructeur die mij les heeft gegeven op een manier die ik nodig had. Zeker een aanrader deze rijschool.
Salah Aitm
Salah Aitm
24. September, 2022.
Top rijschool! Voor zowel avb als avd in 1x met gemak geslaagd. Anass is heel duidelijk tijdens de lessen waardoor je meteen weet wat je fout doet en hoe je het goed moet doen. Lessen bij license4sure is zeker een aanrader.
Efe Z
Efe Z
21. September, 2022.
Beste rijschool van Amsterdam!! Binnen 1 maand mijn AVB en AVD in 1x gehaald dankzij Anass. Hij doet er alles om jou in 1x te laten slagen. Er worden duidelijke afspraken gemaakt zodat er geen misverstanden ontstaan. Alles word tot op de puntjes uitgelegd. Nogmaals, Beste rijschool van Amsterdam!!!!!
motorrijlessen-zonder-wachttijd

DE KWALITEIT VAN DE SCOOTERRIJLES STAAT OP NUMMER ÉÉN

Bij License4Sure staat de kwaliteit van de scooterrijles in Amsterdam bovenaan. Je doet binnen kort tijdsbestek de noodzakelijke kennis en vaardigheden op om veilig door de hoofdstad en omgeving te kunnen rijden. Amsterdam heeft drukke straten, met veel verkeer, verschillende verkeersdeelnemers, trams en bussen, stoptekens, verkeerslichten en verkeersdrempels. Scooters mogen in Amsterdam alleen op de weg rijden en het is verplicht om een helm te dragen. Je leert tijdens de scooterrijlessen in Amsterdam hoe je je aan de verkeersregels houdt en de juiste beslissingen in het verkeer neemt.

PROFESSIONELE EN VOORDELIGE SCOOTERRIJLESSEN IN AMSTERDAM

Scooter rijden is een populaire manier om te cruisen door de stad of om te gebruiken als comfortabel vervoermiddel naar school of werk. Je hebt wél een scooterrijbewijs in Amsterdam nodig. Daarvoor ben je bij License4Sure aan het goede adres. Bekijk de lespakketten voor scooterrijles in Amsterdam en maak je keuze. Na een paar lessen en het met goed gevolg afleggen van het praktijkexamen mag je met je scooter op pad. Wil je meer informatie? Neem contact op en wij helpen je graag.

bromfiets-rijbewijs-amsterdam

Bij License4Sure kun je direct starten met je autorijlessen zonder wachttijd.

Wij begrijpen dat je graag zo snel mogelijk achter het stuur wilt zitten, daarom hebben wij geen wachttijden. In de meeste plaatsen kan je nog gelijk beginnen, je hoeft dus niet te wachten tot een volgende groep start. Plan eenvoudig online je proefles en start vandaag nog met je rijopleiding.

Heb je vragen?

Als je na het lezen van de FAQ’s nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder bij het behalen van je rijbewijs.
snel-leren-autorijden
Bij License4Sure kun je meerdere malen per week lessen! Op deze manier krijg jij het sneller onder de knie en kan je je rijbewijs sneller halen.
Wij geven momenteel enkel automaat rijlessen. In de toekomst zullen wij ook schakel rijlessen aanbieden.
Wij bieden meerdere pakketten aan voor motorrijlessen, omdat iedereen anders leert. Het aantal lessen is afhankelijk van je leersnelheid.

Wij bieden meerdere pakketten aan voor autorijlessen, omdat iedereen anders leert. Het aantal lessen is afhankelijk van je leersnelheid.

Na je proefles verteld de instructeur hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig hebt tot je examen. Op deze manier weet je wat je te wachten staat.
Wij zijn actief in Amsterdam en omstreken. Wil je weten of we ook bij jou in de buurt rijles geven? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden zowel losse lessen als pakketten aan. Op de tarieven pagina kun je hier meer over vinden.

Meld je nu aan en start direct met het behalen van je rijbewijs