Autorijles Amsterdam Zuid

Met License4Sure kun je snel je rijbewijs halen door meerdere keren per week te rijden.

Efficiënt en snel leren autorijden.

Een goede rijopleiding vormt de basis om je als beginnende autobestuurder veilig en zelfverzekerd op de weg te bewegen. Auto- en motorrijschool License4Sure zorgt er met professionele rijlessen in Amsterdam-Zuid voor dat je snel en voordelig je rijbewijs haalt. Het nemen van frequente lessen, denk aan meerdere lessen per week, helpt om vlot de benodigde verkeersvaardigheden te leren en te verbeteren. Vraag een proefles aan voor autorijles in Amsterdam-Zuid. Het is jouw eerste stap op weg naar het felbegeerde rijbewijs.

Rijbewijs halen bij License4sure

Pakket A

10 UUR+ EXAMEN

750

Pakket B

20 UUR+ EXAMEN

1250

Pakket A

30 UUR+ EXAMEN

1750

KWALITEIT EN FLEXIBILITEIT CENTRAAL BIJ RIJLESSEN IN AMSTERDAM-ZUID

Bij License4Sure staan kwaliteit en flexibiliteit centraal. Onze professionele en ervaren rijinstructeurs gebruiken actueel lesmateriaal en ze geven de autorijlessen in een moderne en veilige lesauto. Wij zijn flexibel in de lesmomenten. Jij bepaalt op welke dag of dagen van de week en welke tijdstippen van de dag je wilt lessen. Hierdoor ben je in staat om de rijlessen in Amsterdam-Zuid goed af te stemmen met je studie, werk, gezinsleven of hobby’s.

Bij de erkende rijschool License4Sure leer je snel en efficiënt autorijden. Je kunt direct beginnen met les nemen, er is geen wachttijd. Als je meerdere malen per week autorijles neemt, kun je al binnen enkele maanden in het bezit van je rijbewijs zijn.

rijschool-in-Amsterdam
Gebaseerd op 87 recensies
Ahmed Ellithi
Ahmed Ellithi
10. Januari, 2023.
Het is een van de beste rijschool die ik bij hun gereden. Ik heb mijn MOTOR EN AUTO RIJBEWIJS BINNEN EEN WEEK GEHAALD. BEDANKT!!!!
Amro Mashhour
Amro Mashhour
9. Januari, 2023.
Dikkeee so naar anass dankzij hem heb ik het gehaald goed kwa uitleg en Al Echt een aanrader voor de mensen die nog voor hun motor of auto nog moeten gaan Groetjes van je grote vriend Amro
Doffo “Doffo” Doffo
Doffo “Doffo” Doffo
13. December, 2022.
In 1x mn rijbewijs gehaald! Met behulp van anass heb ik vlot motor leren rijden en zo beiden examens gehaald!!!
marouane
marouane
17. November, 2022.
Anass was een zeer goede rij-instructeur, lette goede op je minpunten zodat je daarop kon letten. Ik voelde me op me gemak, Bedankt Anass
tommy dalderup
tommy dalderup
10. November, 2022.
Hele fijne rijschool. Alle lessen met plezier gevolgd. Zeker een aanrader als je voor het eerst gaat rijden!
Mohammed Didouh
Mohammed Didouh
5. November, 2022.
Geweldige rij instructeur, oprecht. Als hij geen examens paraat heeft zorgt hik ervoor dat je lest als die er wel zijn, legt jou je fouten rustig uit maar niet te vaak doen, want dan komt er wat geschreeuw door je oortje. Maar daar leren we van! Zeker een aanrader
Azeddine Marghich
Azeddine Marghich
5. November, 2022.
Met veel plezier bij license4sure les gehad. Een aardige instructeur die goed communiceert en echte passie heeft voor het vak. Alle examens binnen 1x gehaald en dat binnen 2 maanden. Zeker aan te raden aan iedereen die snel zijn rijbewijs wil halen!
Shahid Attahiri
Shahid Attahiri
15. Oktober, 2022.
Ik heb onlangs mijn autorijbewijs gehaald bij deze top rijschool. Ik heb mijn rijbewijs binnen 2 weken in 1x gehaald, dit allemaal door de top rij-instructeur die mij les heeft gegeven op een manier die ik nodig had. Zeker een aanrader deze rijschool.
Salah Aitm
Salah Aitm
24. September, 2022.
Top rijschool! Voor zowel avb als avd in 1x met gemak geslaagd. Anass is heel duidelijk tijdens de lessen waardoor je meteen weet wat je fout doet en hoe je het goed moet doen. Lessen bij license4sure is zeker een aanrader.
Efe Z
Efe Z
21. September, 2022.
Beste rijschool van Amsterdam!! Binnen 1 maand mijn AVB en AVD in 1x gehaald dankzij Anass. Hij doet er alles om jou in 1x te laten slagen. Er worden duidelijke afspraken gemaakt zodat er geen misverstanden ontstaan. Alles word tot op de puntjes uitgelegd. Nogmaals, Beste rijschool van Amsterdam!!!!!
vaste-rijinstructeur-amsterdam

AUTORIJLES IN AMSTERDAM-ZUID MET EEN VASTE INSTRUCTEUR

License4Sure is een rijschool die bij je past. Jouw vaste rijinstructeur stelt je op je gemak en begeleidt je bij het aanleren van basisvaardigheden, zoals het controleren van verschillende verkeerssituaties, het volgen van de verkeersregels en het manoeuvreren op de weg.

Jouw rijlessen in Amsterdam-Zuid zijn een goede leerschool voor de praktijk. Stadsdeel Zuid is een drukke en uitdagende omgeving voor beginnende bestuurders, waar in het verkeer rekening moet worden gehouden met andere weggebruikers, fietsstroken, trambanen, rotondes, verkeerslichten, verkeersdrempels en meer. Het maakt je snel tot een geoefende bestuurder die tijdens de lessen zijn weg vindt in Amsterdam en omgeving.

NEEM EEN PROEFLES EN KIES DE SNELSTE WEG NAAR JE RIJBEWIJS

Iedereen leert anders. Daarom bieden wij meerdere lespakketten aan, evenals losse rijlessen. Jouw vaste rijinstructeur kan na een proefles aangeven hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt richting het praktijkexamen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Kies de snelste weg naar je rijbewijs en meld je aan voor een proefles. Of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of advies.

rijlessen-amsterdam

Bij License4Sure kun je direct starten met je autorijlessen zonder wachttijd.

Wij begrijpen dat je graag zo snel mogelijk achter het stuur wilt zitten, daarom hebben wij geen wachttijden. In de meeste plaatsen kan je nog gelijk beginnen, je hoeft dus niet te wachten tot een volgende groep start. Plan eenvoudig online je proefles en start vandaag nog met je rijopleiding.

Heb je vragen?

Als je na het lezen van de FAQ’s nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder bij het behalen van je rijbewijs.
snel-leren-autorijden
Bij License4Sure kun je meerdere malen per week lessen! Op deze manier krijg jij het sneller onder de knie en kan je je rijbewijs sneller halen.
Wij geven momenteel enkel automaat rijlessen. In de toekomst zullen wij ook schakel rijlessen aanbieden.
Wij bieden meerdere pakketten aan voor motorrijlessen, omdat iedereen anders leert. Het aantal lessen is afhankelijk van je leersnelheid.

Wij bieden meerdere pakketten aan voor autorijlessen, omdat iedereen anders leert. Het aantal lessen is afhankelijk van je leersnelheid.

Na je proefles verteld de instructeur hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig hebt tot je examen. Op deze manier weet je wat je te wachten staat.
Wij zijn actief in Amsterdam en omstreken. Wil je weten of we ook bij jou in de buurt rijles geven? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden zowel losse lessen als pakketten aan. Op de tarieven pagina kun je hier meer over vinden.

Meld je nu aan en start direct met het behalen van je rijbewijs