Motorrijles Amsterdam

Met License4Sure kun je snel je rijbewijs halen door meerdere keren per week te rijden.

Efficiënt en snel leren motorrijden.

Wil je professionele en voordelige motorrijlessen in Amsterdam nemen om het gevoel van vrijheid te ervaren én je snel door het vaak drukke verkeer te kunnen verplaatsen? Bij auto- en motorrijschool License4Sure haal je snel je motorrijbewijs door meerdere malen per week motorrijles te volgen. Je lest met een vaste, ervaren instructeur, die je veilig en zelfverzekerd richting het praktijkexamen en het motorrijbewijs loodst. Meld je aan voor een proefles en stap op een moderne en veilige motor.

Motorrijbewijs Amsterdam

Pakket A

7 x 90 minuten

999

Pakket B

10 x 90 minuten

1199

Pakket C

15 x 90 minuten

1499

Pakket D

20 x 90 minuten

1799

DIRECT STARTEN BIJ MOTORRIJSCHOOL LICENSE4SURE IN AMSTERDAM

Voor het behalen van je motorrijbewijs in Amsterdam moet je verschillende stappen zetten. Eerst is het nodig om je theoriecertificaat te halen, zodat je de verkeersregels weet en verkeersinzicht hebt. Hierna kun je bij License4Sure meteen beginnen met motorrijles in Amsterdam. Er is geen wachttijd. Na je proefles krijg je een vaste rijinstructeur toegewezen en start je direct met oefenen in de praktijk. Eerst in een rustige omgeving, vervolgens na je vorderingen in meer uitdagende verkeersomstandigheden.

Je bepaalt vooraf welk type motorrijbewijs je wilt halen. Bij het A1-rijbewijs (geschikt voor motoren tot 125cc) mag je op je 17e jaar beginnen met lessen. Het A2-rijbewijs is bestemd voor het rijden op middelzware motoren met een maximaal vermogen van 35kW. Hiervoor moet je 19 jaar zijn én een A1-rijbewijs hebben. Vanaf 21 jaar mag je starten met motorrijles in Amsterdam op een zware motor met onbeperkt vermogen (rijbewijs A met code 80). Of als je al twee jaar je A1-motorrijbewijs op zakt hebt.

motor-rijbewijs-amsterdam
motorrijschool Amsterdam

MEERDERE LESPAKKETTEN VOOR MOTORRIJLESSEN IN AMSTERDAM OP MAAT

Bij de motorrijlessen in Amsterdam van License4Sure staan kwaliteit, flexibiliteit en betaalbaarheid centraal. Onze gekwalificeerde instructeurs geven je de zekerheid en het vertrouwen om veilig en met plezier op een motor de weg op te gaan. Als je meerdere lessen per week volgt, kun je al binnen een paar maanden in het bezit van je motorrijbewijs zijn. De praktijk leert dat hoe vaker je binnen korte tijd lest, hoe sneller je de noodzakelijke vaardigheden voor het motorrijden beheerst.

Jouw vaste motorrijinstructeur kan je na de proefles vertellen hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt voor je kunt opgaan voor je praktijkexamen. Wij verlenen maatwerk, met meerdere lespakketten die inclusief AVB-examen (voertuigbeheersing), AVD-examen (verkeersdeelneming) en motorkleding in bruikleen zijn. De motorrijlessen voor voertuigbeheersing zijn op een oefenterrein, waar je de motor leert kennen en aan je basisvaardigheden werkt. De lessen voor het AVD-examen volg je op de openbare weg, waarbij je leert omgaan met verschillende verkeersituaties en andere weggebruikers.

KWALITEIT, FLEXIBILITEIT EN EEN 100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

License4Sure is flexibel in zijn lesaanbod (je kunt ook losse motorrijlessen nemen) én in zijn lestijden. Of je nu ’s morgens, ’s middags of ’s avonds motorrijles in Amsterdam wilt volgen, onze instructeurs houden rekening met jouw wensen en de verplichtingen die voortvloeien uit je studie, werk, hobby’s en thuissituatie.

Een vaste instructeur en flexibele lestijden zorgen voor een aangename leeromgeving en een snellere verwerving van de rijvaardigheden die nodig zijn om te slagen voor je motorrijbewijs in Amsterdam. Mocht je helaas zakken, doen wij er alles om je de volgende keer te laten slagen. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Vraag nu een proefles aan of neem contact op met je vragen of verzoeken.

motorrijschool Amsterdam

Bij License4Sure kun je direct starten met je autorijlessen zonder wachttijd.

Wij begrijpen dat je graag zo snel mogelijk achter het stuur wilt zitten, daarom hebben wij geen wachttijden. In de meeste plaatsen kan je nog gelijk beginnen, je hoeft dus niet te wachten tot een volgende groep start. Plan eenvoudig online je proefles en start vandaag nog met je rijopleiding.

Heb je vragen?

Als je na het lezen van de FAQ’s nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder bij het behalen van je rijbewijs.
snel-leren-autorijden
Bij License4Sure kun je meerdere malen per week lessen! Op deze manier krijg jij het sneller onder de knie en kan je je rijbewijs sneller halen.
Wij geven momenteel enkel automaat rijlessen. In de toekomst zullen wij ook schakel rijlessen aanbieden.
Wij bieden meerdere pakketten aan voor motorrijlessen, omdat iedereen anders leert. Het aantal lessen is afhankelijk van je leersnelheid.

Wij bieden meerdere pakketten aan voor autorijlessen, omdat iedereen anders leert. Het aantal lessen is afhankelijk van je leersnelheid.

Na je proefles verteld de instructeur hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig hebt tot je examen. Op deze manier weet je wat je te wachten staat.
Wij zijn actief in Amsterdam en omstreken. Wil je weten of we ook bij jou in de buurt rijles geven? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden zowel losse lessen als pakketten aan. Op de tarieven pagina kun je hier meer over vinden.

Meld je nu aan en start direct met het behalen van je rijbewijs