Motorrijles in Amsterdam

Wil je snel je motorrijbewijs halen in Amsterdam? Dat is geen probleem bij motorrijschool License4sure.

Meld je nu aan voor een eerste proefles!

Naam

Wil je snel je motorrijbewijs halen in Amsterdam? Dat is geen probleem bij motorrijschool License4sure.

Efficiënt en snel leren motorrijden

Wil je professionele en voordelige motorrijlessen in Amsterdam nemen om het gevoel van vrijheid te ervaren én je snel door het vaak drukke verkeer te kunnen verplaatsen? Bij auto- en motorrijschool License4Sure haal je snel je motorrijbewijs door meerdere malen per week motorrijles te volgen. Je lest met een vaste, ervaren instructeur, die je veilig en zelfverzekerd richting het praktijkexamen en het motorrijbewijs loodst. Meld je aan voor een proefles en stap op een moderne en veilige motor.

Mottrijbewijs gehaald door motorrijlessen in Amsterdam

Met License4Sure kun je snel je rijbewijs halen door meerdere keren per week te rijden.

WELK PAKKET PAST BIJ JOU?

Pakket A

7 x 90 minuten

1050

Pakket B

10 x 90 minuten

1250

Pakket C

15 x 90 minuten

1550

Pakket D

20 x 90 minuten

1850

Haal je motorrijbewijs in Amsterdam BIJ LICENSE4SURE

Voor het behalen van je motorrijbewijs in Amsterdam moet je verschillende stappen zetten. Eerst is het nodig om je theoriecertificaat te halen, zodat je de verkeersregels weet en verkeersinzicht hebt. Hierna kun je bij License4Sure meteen beginnen met motorrijles in Amsterdam. Er is geen wachttijd. Na je proefles krijg je een vaste rijinstructeur toegewezen en start je direct met oefenen in de praktijk. Eerst in een rustige omgeving, vervolgens na je vorderingen in meer uitdagende verkeersomstandigheden.

Je bepaalt vooraf welk type motorrijbewijs je wilt halen. Bij het A1-rijbewijs (geschikt voor motoren tot 125cc) mag je op je 17e jaar beginnen met lessen. Het A2-rijbewijs is bestemd voor het rijden op middelzware motoren met een maximaal vermogen van 35kW. Hiervoor moet je 19 jaar zijn én een A1-rijbewijs hebben. Vanaf 21 jaar mag je starten met motorrijles in Amsterdam op een zware motor met onbeperkt vermogen (rijbewijs A met code 80). Of als je al twee jaar je A1-motorrijbewijs op zakt hebt.

Motorrijbewijs Amsterdam

KWALITEIT, FLEXIBILITEIT EN EEN 100% TEVREDENHEIDS-GARANTIE

License4Sure is flexibel in zijn lesaanbod (je kunt ook losse motorrijlessen nemen) én in zijn lestijden. Of je nu ’s morgens, ’s middags of ’s avonds motorrijles in Amsterdam wilt volgen, onze instructeurs houden rekening met jouw wensen en de verplichtingen die voortvloeien uit je studie, werk, hobby’s en thuissituatie.

Een vaste instructeur en flexibele lestijden zorgen voor een aangename leeromgeving en een snellere verwerving van de rijvaardigheden die nodig zijn om te slagen voor je motorrijbewijs in Amsterdam. Mocht je helaas zakken, doen wij er alles om je de volgende keer te laten slagen. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Vraag nu een proefles aan of neem contact op met je vragen of verzoeken.

MEERDERE LESPAKKETTEN VOOR MOTORRIJLESSEN IN AMSTERDAM OP MAAT

Bij de motorrijlessen in Amsterdam van License4Sure staan kwaliteit, flexibiliteit en betaalbaarheid centraal. Onze gekwalificeerde instructeurs geven je de zekerheid en het vertrouwen om veilig en met plezier op een motor de weg op te gaan. Als je meerdere lessen per week volgt, kun je al binnen een paar maanden in het bezit van je motorrijbewijs zijn. De praktijk leert dat hoe vaker je binnen korte tijd lest, hoe sneller je de noodzakelijke vaardigheden voor het motorrijden beheerst.

Jouw vaste motorrijinstructeur kan je na de proefles vertellen hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt voor je kunt opgaan voor je praktijkexamen. Wij verlenen maatwerk, met meerdere lespakketten die inclusief AVB-examen (voertuigbeheersing), AVD-examen (verkeersdeelneming) en motorkleding in bruikleen zijn. De motorrijlessen voor voertuigbeheersing zijn op een oefenterrein, waar je de motor leert kennen en aan je basisvaardigheden werkt. De lessen voor het AVD-examen volg je op de openbare weg, waarbij je leert omgaan met verschillende verkeersituaties en andere weggebruikers.

Heb je vragen?

Als je na het lezen van de FAQ’s nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder bij het behalen van je rijbewijs.

Dat varieert afhankelijk van hoe snel je het oppakt, maar doorgaans binnen 3 tot 4 weken.

Het meest gekozen pakket is pakket C, wat neerkomt op 15 lessen van 90 minuten.

We hebben voldoende motorkleding beschikbaar voor iedereen, maar we raden toch aan om eigen motorkleding te dragen vanwege hygiënische redenen.

De Kawasaki z650 wordt al geruime tijd beschouwd als de topkeuze voor lesmotoren in de rijschoolbranche. Dit komt door zijn wendbaarheid en uitzonderlijk comfortabel rijgedrag.

Dit is een praktijkexamen voor verkeersdeelneming waarbij ook aandacht wordt besteed aan voertuigbeheersing. Dit examen wordt alleen afgenomen bij kandidaten die al meer dan 2 jaar in het bezit zijn van hun A1- of A2-motorrijbewijs.

Dat is anderhalf jaar geldig.

Dat is geldig voor een periode van 1 jaar.

Ja, we bieden zelfs lessen aan voor automaten in de categorieën A1 en A2.

Meld je nu aan en start direct met het behalen van je rijbewijs