Autorijles Amsterdam West

Met License4Sure kun je snel je rijbewijs halen door meerdere keren per week te rijden.

Efficiënt en snel leren autorijden.

Wil je goede en voordelige rijlessen in Amsterdam-West nemen? Kies dan voor een proefles bij auto- en motorrijschool License4Sure en vervolg je weg naar het behalen van je rijbewijs aan de hand van een ervaren, vaste instructeur. Onze gekwalificeerde rijinstructeur kan na de proefles zeggen hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om succesvol op te gaan voor je praktijkexamen. Als je ervoor kiest om meerdere lessen per week te nemen, kun je al binnen een paar maanden je autorijbewijs op zak hebben.

qwerty

Pakket A

10 UUR+ EXAMEN

750

Pakket B

20 UUR+ EXAMEN

1250

Pakket A

30 UUR+ EXAMEN

1750

RIJLESSEN IN AMSTERDAM-WEST EN SNEL JE RIJBEWIJS HALEN

Kun je niet wachten om autorijles in Amsterdam-West te nemen en je rijbewijs te halen? Je kunt bij License4Sure direct beginnen. Je lest in een moderne en veilige lesauto, het lesmateriaal is altijd up-to-date. De praktijk leert dat hoe vaker je rijdt, hoe minder rijlessen in Amsterdam-West je nodig hebt. Met meerdere lessen per week leer je sneller autorijden.

Dat is geen overbodige luxe, want het verkeer in Amsterdam is meestal druk en soms zelfs chaotisch. Stadsdeel West is een belangrijk verkeersknooppunt, met veel wegen die naar andere delen van de stad en de omgeving leiden. Je ontmoet tijdens de autorijles verkeersdrempels, fietsstroken en verkeerslichten. Hierdoor word je goed voorbereid op uiteenlopende verkeerssituaties. Je krijgt snel de basisvaardigheden van het autorijden onder de knie.

rijschool-in-Amsterdam
Gebaseerd op 87 recensies
Ahmed Ellithi
Ahmed Ellithi
10. Januari, 2023.
Het is een van de beste rijschool die ik bij hun gereden. Ik heb mijn MOTOR EN AUTO RIJBEWIJS BINNEN EEN WEEK GEHAALD. BEDANKT!!!!
Amro Mashhour
Amro Mashhour
9. Januari, 2023.
Dikkeee so naar anass dankzij hem heb ik het gehaald goed kwa uitleg en Al Echt een aanrader voor de mensen die nog voor hun motor of auto nog moeten gaan Groetjes van je grote vriend Amro
Doffo “Doffo” Doffo
Doffo “Doffo” Doffo
13. December, 2022.
In 1x mn rijbewijs gehaald! Met behulp van anass heb ik vlot motor leren rijden en zo beiden examens gehaald!!!
marouane
marouane
17. November, 2022.
Anass was een zeer goede rij-instructeur, lette goede op je minpunten zodat je daarop kon letten. Ik voelde me op me gemak, Bedankt Anass
tommy dalderup
tommy dalderup
10. November, 2022.
Hele fijne rijschool. Alle lessen met plezier gevolgd. Zeker een aanrader als je voor het eerst gaat rijden!
Mohammed Didouh
Mohammed Didouh
5. November, 2022.
Geweldige rij instructeur, oprecht. Als hij geen examens paraat heeft zorgt hik ervoor dat je lest als die er wel zijn, legt jou je fouten rustig uit maar niet te vaak doen, want dan komt er wat geschreeuw door je oortje. Maar daar leren we van! Zeker een aanrader
Azeddine Marghich
Azeddine Marghich
5. November, 2022.
Met veel plezier bij license4sure les gehad. Een aardige instructeur die goed communiceert en echte passie heeft voor het vak. Alle examens binnen 1x gehaald en dat binnen 2 maanden. Zeker aan te raden aan iedereen die snel zijn rijbewijs wil halen!
Shahid Attahiri
Shahid Attahiri
15. Oktober, 2022.
Ik heb onlangs mijn autorijbewijs gehaald bij deze top rijschool. Ik heb mijn rijbewijs binnen 2 weken in 1x gehaald, dit allemaal door de top rij-instructeur die mij les heeft gegeven op een manier die ik nodig had. Zeker een aanrader deze rijschool.
Salah Aitm
Salah Aitm
24. September, 2022.
Top rijschool! Voor zowel avb als avd in 1x met gemak geslaagd. Anass is heel duidelijk tijdens de lessen waardoor je meteen weet wat je fout doet en hoe je het goed moet doen. Lessen bij license4sure is zeker een aanrader.
Efe Z
Efe Z
21. September, 2022.
Beste rijschool van Amsterdam!! Binnen 1 maand mijn AVB en AVD in 1x gehaald dankzij Anass. Hij doet er alles om jou in 1x te laten slagen. Er worden duidelijke afspraken gemaakt zodat er geen misverstanden ontstaan. Alles word tot op de puntjes uitgelegd. Nogmaals, Beste rijschool van Amsterdam!!!!!
vaste-rijinstructeur-amsterdam

FLEXIBELE TIJDEN VOOR AUTORIJLES IN AMSTERDAM-WEST

License4Sure biedt flexibele lestijden aan, zodat je altijd kunt lessen als het jou uitkomt. Dat kan ’s morgens, ’s middags of ’s avonds zijn, net wat je wenst en wat je verplichtingen qua school, werk, thuissituatie of vrijetijdsactiviteiten zijn. Afhankelijk van je inzicht en ervaring, kun je verschillende lespakketten afnemen, die alle inclusief praktijkexamen zijn. Het is ook mogelijk om losse rijlessen in Amsterdam-West van 60 minuten te volgen en een tussentijdse toets te doen, zodat je weet hoever je met je voorbereiding op het praktijkexamen bent.

KWALITEIT, FLEXIBILITEIT EN EEN 100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

License4Sure staat voor kwaliteit, flexibiliteit en een 100% tevredenheidsgarantie. Onze instructeurs zetten zich maximaal in om je in één keer te laten slagen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, gaan we direct aan de slag om de volgende keer wél succesvol te zijn. Vraag een proefles aan of neem contact op met je vragen of verzoeken. Wij staan voor je klaar.

rijlessen-amsterdam

Bij License4Sure kun je direct starten met je autorijlessen zonder wachttijd.

Wij begrijpen dat je graag zo snel mogelijk achter het stuur wilt zitten, daarom hebben wij geen wachttijden. In de meeste plaatsen kan je nog gelijk beginnen, je hoeft dus niet te wachten tot een volgende groep start. Plan eenvoudig online je proefles en start vandaag nog met je rijopleiding.

Heb je vragen?

Als je na het lezen van de FAQ’s nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder bij het behalen van je rijbewijs.
snel-leren-autorijden
Bij License4Sure kun je meerdere malen per week lessen! Op deze manier krijg jij het sneller onder de knie en kan je je rijbewijs sneller halen.
Wij geven momenteel enkel automaat rijlessen. In de toekomst zullen wij ook schakel rijlessen aanbieden.
Wij bieden meerdere pakketten aan voor motorrijlessen, omdat iedereen anders leert. Het aantal lessen is afhankelijk van je leersnelheid.

Wij bieden meerdere pakketten aan voor autorijlessen, omdat iedereen anders leert. Het aantal lessen is afhankelijk van je leersnelheid.

Na je proefles verteld de instructeur hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig hebt tot je examen. Op deze manier weet je wat je te wachten staat.
Wij zijn actief in Amsterdam en omstreken. Wil je weten of we ook bij jou in de buurt rijles geven? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden zowel losse lessen als pakketten aan. Op de tarieven pagina kun je hier meer over vinden.

Meld je nu aan en start direct met het behalen van je rijbewijs