Motorrijles

Wil je snel je motorrijbewijs halen in Amsterdam? Dat is geen probleem bij motorrijschool License4sure.

Meld je nu aan voor een eerste proefles!

Naam

Wil je snel je motorrijbewijs halen in Amsterdam? Dat is geen probleem bij motorrijschool License4sure.

Onze instructeurs helpen je om efficiënt te leren.

Bij ons is geen wachttijd, je kunt direct beginnen met je proefles en in de meeste plaatsen kan je gelijk starten. Plan eenvoudig online je proefles voor motorrijlessen en ontdek hoe snel jij je motorrijbewijs kunt halen. Onze ervaring leert dat hoe vaker je rijdt, hoe minder motorrijlessen je nodig hebt. Dus, begin vandaag nog met je motorrijopleiding en haal snel je motorrijbewijs bij License4Sure.

Met License4Sure kun je snel je rijbewijs halen door meerdere keren per week te rijden.

WELK PAKKET PAST BIJ JOU?

Pakket A

7 x 90 minuten

999

Pakket B

10 x 90 minuten

1199

Pakket C

15 x 90 minuten

1499

Pakket D

20 x 90 minuten

1799

FLEXIBELE LESTIJDEN

Flexibiliteit is van groot belang bij het plannen van je motorrijlessen. Bij License4Sure bieden we flexibele lestijden aan, zodat je de lessen kunt plannen wanneer het jou het beste uitkomt. Of je nu ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds wilt rijden, wij passen ons aan jouw schema aan. Zo kun je je motorrijopleiding combineren met je werk, studie of gezinsleven. Onze ervaren instructeurs zijn beschikbaar op momenten die jou het beste uitkomen, zodat je snel en efficiënt je motorrijbewijs kunt behalen. Flexibele lestijden zorgen voor een aangename leeromgeving en een snellere verwerving van de vaardigheden die nodig zijn om te slagen voor je motorrijexamen.

motor-rijbewijs-amsterdam
Motorrijbewijs Amsterdam

KWALITEIT OP 1

Kwaliteit staat bij License4Sure boven alles als het gaat om motorrijlessen. Wij geloven dat iedereen het recht heeft op een professionele motorrijopleiding. Daarom zetten we alles op alles om de hoogste standaard van kwaliteit te bieden. Onze instructeurs zijn ervaren en goed opgeleid, en zij zorgen voor een veilige en efficiënte leeromgeving. Wij gebruiken alleen moderne en veilige motoren voor onze lessen en ons lesmateriaal is up-to-date en in lijn met de laatste rijregels. Zo kun jij vertrouwd en veilig leren rijden.

Met License4Sure kun je direct starten met je motorrijlessen zonder wachttijd.

Wij begrijpen dat je graag zo snel mogelijk achter het stuur wilt zitten, daarom hebben wij geen wachttijden. In de meeste plaatsen kan je nog gelijk beginnen, je hoeft dus niet te wachten tot een volgende groep start. Plan eenvoudig online je proefles voor motorrijlessen en start

motorrijles Amsterdam

Heb je vragen?

Als je na het lezen van de FAQ’s nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder bij het behalen van je rijbewijs.

Dat varieert afhankelijk van hoe snel je het oppakt, maar doorgaans binnen 3 tot 4 weken.

Het meest gekozen pakket is pakket C, wat neerkomt op 15 lessen van 90 minuten.

We hebben voldoende motorkleding beschikbaar voor iedereen, maar we raden toch aan om eigen motorkleding te dragen vanwege hygiënische redenen.

De Kawasaki z650 wordt al geruime tijd beschouwd als de topkeuze voor lesmotoren in de rijschoolbranche. Dit komt door zijn wendbaarheid en uitzonderlijk comfortabel rijgedrag.

Dit is een praktijkexamen voor verkeersdeelneming waarbij ook aandacht wordt besteed aan voertuigbeheersing. Dit examen wordt alleen afgenomen bij kandidaten die al meer dan 2 jaar in het bezit zijn van hun A1- of A2-motorrijbewijs.

Dat is anderhalf jaar geldig.

Dat is geldig voor een periode van 1 jaar.

Ja, we bieden zelfs lessen aan voor automaten in de categorieën A1 en A2.

Meld je nu aan en start direct met het behalen van je rijbewijs